Ak Parti Ankara ilçe teşkilatlarına yeni isimler atandı

AK Parti'de bazı başkanların milletvekili aday adayı olması nedeniyle merkez yönetimi tarafından verilen kararlar sonucunda bazı ilçe başkanlıklarına yeni isimler atandı.

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa süre kala seçim hazırlıkları devam ederken Türkiye'de milyonlarca kişi 2023 yılında oy kullanmak için sandığa gidecek. Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinin ardından 2024 yılında bir kez daha sandığa gidecek olan Türkiye'de seçim hazırlıkları hala devam ediyor.

2023 ve 2024 yıllarında seçime gidecek olan Türkiye'de siyasi partiler tarafından seçim hazırlıkları devam ederken seçim öncesi parti teşkilatlarında değişiklikler yaşanmaya devam ediyor.

GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ!

Şimdiye dek Cumhurbaşkanlığı seçimleri için 4 aday belirlenirken adaylardan birisi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. AK Parti'de bazı başkanların milletvekili aday adayı olması nedeniyle merkez yönetimi tarafından verilen kararlar sonucunda bazı ilçe başkanlıklarına yeni isimler atandı.

Merkez yönetimi tarafından atanan yeni isimlere mazbatalarını AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan verdi. Yeni başkanlara görevlerinde başarılar dileyen Özcan istişare ve değerlendirme sonucu atanan başkanlara şu şekilde yer verdi;

  • Nallıhan İlçe Başkanlığına Ertunç Güngör'ün yerine Fatih Ünal
  • Etimesgut İlçe Başkanlığına Halil Hotaman'ın yerine Fuat Yıldırım
  • Çankaya İlçe Başkanlığına Mustafa Hasgül'ün yerine Muhammed Baran Karaduman
  • Pursaklar İlçe Başkanlığına Servet Türkayık'ın yerine İbrahim Kopan

ankarabulteni.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri Haberleri