Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulus'ta çalışmalar devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankaralı vatandaşlar için birçok hizmet sağlanmaya devam ederken Ankara Ulus'ta çalışmalar devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulus'ta başlatılan faaliyet çalışmaları devam ediyor. Ulus'ta başlatılan dönüşüm projesi kapsamında Anafartalar Çarşısı, Ulus İş Hanı ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün eski binalarında bakım, onarım ve tadilat çalışmaları hız kesmeden devam ettiriliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankaralı vatandaşlar için birçok hizmet sağlanmaya devam ederken Ankara Ulus'ta çalışmalar devam ediyor. Anafartalar Çarşısı, Ulus İş Hanı ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün eski binalarında bakım, onarım ve tadilat çalışmaları devam ederken aynı zamanda Ulus İş Hanı’nda hizmet verecek teknoloji merkezinin kurulum çalışmaları da bu kapsamda devam ediyor.

ULUS YENİLENİYOR!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları ile Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından başlatılan restorasyon çalışmaları Ulus için hız kesmeden tamamlanmaya çalışılıyor. Ulus'un eski, canlı günlerine dönmesi için çalışmalar hala devam ederken aynı zamanda Tarihi Ulus İş Hanı'nın özelliğini yitiren ve yıpranan bazı kısımlarında restoran çalışmaları sürüyor.

Tarihi Ulus İş Han'ı için bakım, onarım ve yenileme çalışmaları tamamlanırken Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları Han'ın mimarisini bozmayacak şekilde yapılıyor. Eski Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün binasında da çalışmalar sürmeye devam ederken ABB Ulus'ta detaylı ve öncelikli bir hizmet sağlıyor.

ankarabulteni.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri Haberleri