Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı personelleri ve depremzedeleri iftarda bir araya getirdi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ankara Adliyesi Personel Yemekhanesinde program düzenlendi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen iftar programında adliye personeli ile deprem bölgesinden başkente gelen aileler bir araya geldi. Program Ankara Adliyesi Personel Yemekhanesinde düzenlenirken programa birçok isim katılım sağladı.

Ankara'ya gelen depremzede vatandaşları ve adliye personelini bir araya getiren iftar programına Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akça, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Çiftci, başsavcı vekilleri, hakimler, savcılar, adliye personelleri ve depremzede vatandaşlar katıldı.

İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ!

Yemeğin ardından konuşma gerçekleştiren Başsavcı Akça "Bu güzel ve bereketli günlerin bizlere sunduğu manevi atmosferden en iyi şekilde yararlanmalı, kardeşlik duygularımızı önceki günlere nazaran daha üst seviyelere çıkarmalıyız. Özellikle depremden etkilenen kardeşlerimizi unutmamalıyız. Devletimiz, ilk günden beri her türlü ihtiyacı anında karşılıyor. Bizler de bu noktada bize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Deprem bölgesinde tüm çalışanların seferber olduğunu belirten ve burukluğu dile getiren Başsavcı Akça yemeğin ardından çocuklara oyuncak hediye etti.

ankarabulteni.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri Haberleri