Mansur Yavaş'tan Silivri'de meydana gelen trafik kazasına ilişkin açıklama!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş TEM Otoyolu Silivri'de meydana gelen trafik kazası hakkında açıklama geldi.

Bugün İstanbul TEM Otoyolda ilerleyen hafriyat kamyonu ile iki aracın çarpışması sonucunda 6 kişinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş açıklamalarda bulundu.

6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ! 3 YARALI

TEM Otoyolda ilerleyen hafriyat kamyonunun sürücüsünün kontrolünü kaybetmesinin ardından karşı şeride geçerek iki otomobil ile çarpışmasının ardından olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edilmişti. İstanbul Valiliği tarafından konu hakkında gelen ilk açıklamalara göre kazada 6 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

Konuya ilişkin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından "TEM Otoyolu Silivri’de meydana gelen zincirleme kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum." şeklinde yapılan açıklama ile birlikte hayatını kaybeden vatandaşlar için baş sağlığı dilediğini ifade etti.

Yaralıların hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı bilgisi geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri Haberleri