MKE Ankaragücü'nün tarihinin anlatıldığı Tek Yürek İmalat-ı Harbiye filminin galası yapıldı

Süper Lig'de Ankara temsilcisi MKE Ankaragücü'nün tarihinin anlatıldığı Tek Yürek İmalat-ı Harbiye filminin galası bugün yapıldı.

Vizyon tarihi 10 Mart 2023 olarak açıklanan filmin galasına MKE Ankaragücü başkanı Faruk Koca, kulüpten yöneticiler, film ekibi, Ankara sanat ve siyaset camiasından davetli isimler de galaya katıldı.

İLK SAHNE FARUK KOCA'DAN

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca filmin yönetmen koltuğuna oturarak ilk sahnesini çekerken yaptığı değerlendirmeler de, "Yaklaşık 1 yıldır senaryo ve film çekimi ile ilgili çalışmalar tamamlandı. Bugün filmin galasından ve ayın 10'unda vizyona girecek olmasından dolayı mutluyuz. 1 ay önce yaşanan olumsuz gelişmeler Türkiye'nin moralini bozdu. İnşallah bu filmin mesajı gelecekle ilgili umutlarımızı artırır. Bu film Kurtuluş Savaşı'nda bir milletin tek yürek olup neler başardığını gösterdi. Yaşadığımız depremden sonra yine bu millet çok olumlu bir adım atarak tek yürek oldu. Biz 6 ay önce filmin adını Tek Yürek İmalat-ı Harbiye olarak belirlemiştik. Yaşadığımız felaketten sonra da tek yürek başlığı altında birleşmenin pozitif etkisini gördük. Bu film gerçekten bir milletin yoktan nasıl var oluşunun gösteriyor ve gerçek hikayelerden yola çıkılarak yapıldı" ifadelerini kullandı.

"KURTULUŞ SAVAŞINA KATILAN TEK KULÜP ANKARAGÜCÜ"

Tek Yürek İmalat-ı Harbiye filminin yönetmeni Serdar Çetinkaya, "Ankaragücü memleketin takımı aslında. Memleketin kuruluşunda önem arz ediyor. Futbolcuların kurtuluşta ciddi bir katkısı var. Takım olarak topyekun kurtuluş savaşına katılan tek kulüp Ankaragücü. Günümüzde geçen hikayede de kanser olan bir çocuğu yaşatmak için verilen mücadeleyi aktarıyoruz" dedi.

Ankarabulteni.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri Haberleri