Akaryakıta peş peşe zam! Bu gece motorine 67 kuruş zam geldi!

Akaryakıta özellikle son dönemde peş peşe zamların gelmesinin ardından bu gece yarısından itibaren motorine de 67 kuruş kadar zam uygulandığı öğrenildi.

Son bir senedir akaryakıt fiyatlarında sürekli yaşanan dalgalanmalar nedeni ile vatandaşlar tarafından akaryakıt fiyatlarına yapılan zam ve indirimler daha da yakından takip edilmeye başlandı. Konu hakkında gelen açıklamalarda henüz geçen gün benzine uygulanan zammın ardından bu defa da motorine zam uygulandığı ifade edildi.

MOTORİNE 67 KURUŞ ZAM GELDİ!

Brent petrol fiyatları ile birlikte ekonomide yaşanan dalgalanmalar sonucunda akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam uygulanmaya başlandı. Yapılan bu zamların ardından ise son aya bakıldığında Nisan ayının henüz başında benzine 1 lira 11 kuruş zam gelmişti. Bunun ardından henüz aradan 10 gün geçmişken akaryakıta yeni bir zam daha uygulanmış oldu.

Yapılan bu zam sonucunda motorinin litre fiyatına 67 kuruşluk zam uygulandı. Gece saat 00.00'dan sonra uygulanmaya başlanan bu zammın ardından ise pompa satış fiyatlarının nasıl olduğu oldukça merak edildi. Yakın vadede bakıldığında henüz benzin için bir zam beklenmezken motorine yapılan zam sonucunda güncel fiyat listesi şu şekilde verildi;

11 NİSAN GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Gerçekleştirilen fiyat değişikliğinin ardından motorinin Ankara'da litresinin 21 lira 47 kuruşa, İstanbul'da litre fiyatının 21 lira 10 kuruşa, İzmir'de ise 21 lira 54 kuruşa yükseldiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri