Elektriğe Nisan ayında yüzde 15 indirim gelecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan elektriğe Nisan ayında yüzde 15 indirim geleceğini duyurdu.

Partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan elektriğe Nisan ayında yüzde 15 indirim geleceğini duyurdu. Tüm abonelere yüzde 15 indirim geleceğini belirtirken sanayicilerin kullandığı elektriğe ise yüzde 20 indirim geleceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu. Elektriğe gelecek indirimi milyonlarca vatandaşa duyururken "Elektrikte tüm abone gruplarında nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz. Sanayicilerin kullandığı doğalgaz tarifesinde ise nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

ELEKTRİĞE YÜZDE 15 İNDİRİM

Partisinin grup toplantısında önemli konulara değinen Erdoğan TOGG, Ankara-Sivas hızlı tren hattı, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı konularını ele aldı. Önemli açıklamalarının arasına müjde sıkıştıran Cumhurbaşkanı Erdoğan elektriğe Nisan ayında indirim geleceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 Mayıs seçimlerinden bahsederken ifadelerinde şunları söyledi;

''14 Mayıs'ta 20 yıllık eser ve hizmetlerimizle kayıpların telafisi kararlılığıyla milletimizden bir kez daha destek isteyeceğiz. Seçim süreci 10 Mart'ta aldığımız seçimlerin yenilenmesi kararından sonra YSK'nın belirlediği usullere göre ilerliyor. Önceki gün itibariyle cumhurbaşkanı adayları belli oldu. YSK açıklamasına göre 4 cumhurbaşkanı adayı bulunuyor. Bu gelişmenin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Biz milletimize ve ferasetine güveniyoruz. Seçimlerin tamamında olduğu gibi kendisi ve ülkesinin geleceği için en doğru kararı vereceğine inanıyoruz. Bu sürecin sonucunda milletin iradesi yine galip gelecek.''

ankarabulteni.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri