Ev hanımları dikkat! Sizi emekli edecek formül açıklandı!

Ev hanımlarının emekliliği noktasında önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk adımların bu konuyla ilgili atıldığını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir TV programında önemli açıklamalara değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ev hanımlarının emekliliği noktasında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Programda ev hanımlarının emekliliğine dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonlarca ev hanımını heyecanlandıracak detaylar verdi.

Ev hanımlarının emekli olması noktasında önemli çalışmalar düzenleyeceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan ''Ev hanımlarına yönelik bu tür yine aynı şekilde planlarımız var. Ev hanımlarının sigortalılığı konusunda da atacağımız adımlar olacak. Ev hanımlarının emeklilik primlerinin bir kısmını devlet olarak biz ödeyeceğiz.'' dedi.

EV HANIMLARINA EMEKLİLİK KAPISI GÖRÜNDÜ!

"Aile Koruma Kalkanı" programından bahseden Cumhurbaşkanı Erdoğan ev hanımlarının emekliliğine yönelik destek vereceklerini açıklayarak bu program kapsamında ev hanımlarının oldukça sevinmesini sağlayacak detaylardan bahsetti.

Programın ilk aşamalarının başladığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan hem ev hanımlarının emekli olabilmesi adına yeni adımların atıldığını hem de ev hanımlarının evlilik primlerinin bir kısmını ödeyeceklerini belirterek "Programın yeniliklerinden biri, ev hanımlarının emekliliğine destek vermek olacak. Gençler öncelikli olmak üzere her aileden en az bir kişiye iş imkanı sunacağız. Yani şimdi ben en az 3 çocuk diyorum. Bu demektir ki ailelerde de çocuk sayısı artacak. Onların bir de geleceğini ne yapmamız lazım? Teminat altına almamız lazım. Dolayısıyla eğitiminden istihdamına, evliliğinden çocuk bakımına kadar her alanda ailelere maddi katkı vereceğiz. Amacımız aile yapımızı, aile birlikteliğini ve evlatlarımızı korumak. Ev hanımlarına yönelik bu tür yine aynı şekilde planlarımız var. Ev hanımlarının sigortalılığı konusunda da atacağımız adımlar olacak. Ev hanımlarının emeklilik primlerinin bir kısmını devlet olarak biz ödeyeceğiz." ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri