Rekabet Kurumu'ndan Ramazan Bayramı öncesi kırmızı et tespit çalışması!

Son dönemlerde vatandaşlar kırmızı et fiyatlarındaki artış nedeniyle kasapların önünden geçemezken Rekabet Kurumu tarafından alınan yeni karar gündeme geldi.

Ramazan Bayramı öncesi Rekabet Kurumu tarafından alınan yeni karar gündeme geldi. Kırmızı et fiyatlarında yaşanan fiyat artışı ya da arz kısıtlanması olup olmadığına dair tespitin yapılabilmesi adına tespit için ön çalışmalar başlatıldı.

Son dönemlerde vatandaşlar kırmızı et fiyatlarındaki artış nedeniyle kasapların önünden geçemezken Rekabet Kurumu tarafından alınan yeni karar gündeme geldi. Rekabet Kurumu kırmızı et fiyatlarındaki artış nedeniyle yeni bir tespit çalışması başlattı.

KIRMIZI ET FİYATLARI ETKİLENECEK Mİ?

piyasada faaliyet gösteren büyük besiciler ile büyük kırmızı et alım-satım merkezleri arasında inceleme başlatan uzmanlar bu şekilde tespitlerini gerçekleştirmeye çalışırken özellikle de besiciliğin olduğu Kırşehir, Polatlı, İstanbul ve Sakarya gibi yerlerde incelemeler yapılıyor.

Yaklaşık 1 sene önce de Rekabet Kurumu tarafından benzer bir inceleme gerçekleştirilmişti. Şimdiden araştırma sonucu merak edilirken özellikle de bu tespit çalışmalarının sonucunda kırmızı et fiyatlarının düşüp düşmeyeceği merak ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri