ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan HÜDA PAR'ın suç duyurusu hakkında açıklama!

Geçtiğimiz gün HÜDA PAR ABB Başkanı Mansur Yavaş hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle dava açarken Başkan Mansur Yavaş'tan suç duyurusu hakkında ilk açıklama geldi.

Geçtiğimiz günlerde Sinop'ta mitingde konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş HÜDA PAR hakkında konuşmuştu. Geçtiğimiz gün HÜDA PAR ABB Başkanı Mansur Yavaş hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle dava açarken Başkan Mansur Yavaş'tan suç duyurusu hakkında ilk açıklama geldi.

HÜDA PAR'ın kendisi hakkındaki suç duyurusu ile ilgili konuşan Mansur Yavaş "Türkiye ve Türk Milleti ile sorunu olan bir oluşumun hakkımda açtığı dava omzumdaki şeref madalyasıdır. 15 Mayıs’ta bu şeref madalyasıyla iktidara geleceğiz" ifadelerine yer verdi.

SUÇ DUYURUSU HAKKINDA KONUŞTU!

Sinop mitinginde konuşan ABB Başkanı Mansur Yavaş burada yaptığı açıklamasında HÜDA PAR ile ilgili "Teröre bulaşmış herkese terörist deriz. Adam öldürmüş herkese katil deriz. PKK-HÜDAPAR aynıdır, terörist teröristtir, kökünü kazıyacağız!" demişti.

HÜDA PAR Mansur Yavaş'ın bu ifadelerinin ardından suç duyurusunda bulunmuştu. HÜDA PAR'ın suç duyurusu hakkında konuşan ABB Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Türkiye ve Türk Milleti ile sorunu olan bir oluşumun hakkımda açtığı dava omzumdaki şeref madalyasıdır. 15 Mayıs’ta bu şeref madalyasıyla iktidara geleceğiz. Milletimizin değerleriyle kavga eden kim olursa olsun mücadelemiz son nefesimize kadar devam edecektir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri