İzmir'de Mansur yavaş Rüzgarı! Mansur Yavaş İzmir mitingine eşi ile katıldı!

ABB Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur Yavaş İzmir'de yapılan mitinge eşi Nursen Yavaş ile birlikte katıldı. Büyük ilgi gören Mansur Yavaş eşi ile birlikte kalp yaparak İzmir halkını gülümsetti.

Millet ittifakı İzmir mitingi adete bir şölene sahne oldu. Cumhurbaşkanlığı için aday olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tanıtım mitingine ilgi oldukça yüksekti. Millet İttifakı'nın bütün paydaşlarının da bulunduğu mitingde Cumhurbaşkanı Yardımcı adayları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB başkanı Mansur Yavaş'ta katıldı.

Mansur Yavaş'tan iktidara sert eleştiri

Mitingde konuşan Mansur Yavaş iktidarı eleştirdi. Açıklamalarında nefret dilinden ve ayrıştırmalardan halkın bıktığını yeni bir dönemin başlaması gerektiğini söyledi. Açıklamaların devamı şu şekilde:

“Biz artık alıştık. Normal seçimi unuttuk. Siyasi partilerin birbirine fikirlerini söylediği yarıştığı dönem bitti artık. Seçime gidiyoruz sürekli üstümüze bir şey sallamaya başlıyorlar. Yaptıklarını yapacaklarını anlatmanın ötesinde artık deniz bittiği için 21 yıl sonunda söyletecekleri söz kalmadığı için sürekli bir şeyler suçluyorlar. Biz bu nefret dilini yok edeceğiz. Türkiye’yi normal siyasetle buluşturacağız Diyorlar ki biz kaybedersek darbe olur. Biz size kaybettirmek için buraya geldik. Başaramadınız, bitirdiniz. Bu nedenle kazanmak için seçime girdik" dedi.

Mansur Yavaş açıklamaların devamında "Yolsuzluk ve rant dönemi artık bitti!"

Bize seçime girin ama kazanmak yasak diyorlar. Tehditvari konuşmaları bu millet dinlemiyor. Neden beni tehdit ediyorlar? 25 yıllık rant imparatorluğunu bırakmamak için, çocukları TV ve futbol takımları ile oynasın diye sürekli iftiralar atıyorlar. Bunlar yönetemez, küçük ilçenin belediye başkanı dediler. Belediyenin borçlarını ödedik, bir sürü işler yaptık, uluslararası şeffaflık ödülü aldık. Belediyenin yolsuzluk dönemi bitti. Yardımları kesecek dediler en az 100 misli hali ile devam ediyor. PKK'lılra saraya sokacaksınız dediler. Cumhuriyetin merkezinde PKK'nın ne işi var. Seçildik TC tabelasını taktık.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri