Kemal Kılıçdaroğlu'nun geceyi geçirdiği çadır görüntülendi!

Geçtiğimiz gün Malatya'yı ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu Malatya'nın ardından Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesine ziyarette bulundu.

Deprem bölgesine ziyaret maksadıyla giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geceyi depremin meydana geldiği nokta Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde geçirdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kahramanmaraş'ta geceyi geçirdiği çadırın içi görüntülenirken çadırın içinde sadece iki adet yer yatağı ve iki sandalye olduğu görüldü.

Geçtiğimiz gün Malatya'yı ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu Malatya'nın ardından Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesine ziyarette bulundu. Burada bir gece konaklayan Kemal Kılıçdaroğlu çadırda kaldı. Nurhak ilçesinde geceyi Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan çadır içerisinde geçiren Kemal Kılıçdaroğlu aynı zamanda kendisini çadır önünde bekleyen depremzede ile görüşerek sıkıntılarını dinledi.

İKİ YER YATAĞI VE İKİ SANDALYE

Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu deprem bölgesini ziyaret etmeye devam ediyor. İlk olarak Malatya'ya giden Kılıçdaroğlu ardından Kahramanmaraş Nurhak ilçesine geçti.

Nurhak ilçesinde kendisine kurulan çadır içerisinde konaklayan Kılıçdaroğlu ardından kendisini çadır önünde bekleyen depremzede Eşe Gözel ile bir araya geldi. Deprem bölgesinde kaldığı çadırın içi görüntülenirken çadır içerisinde iki yer yatağı ve iki sandalye olduğu görüldü. İşte o çadırın içinden görüntüler...

ankarabulteni.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri