Liderler nerede oy kullanacak ?

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçiminde liderler nerede oy kullanacak ? Recep Tayyip Erdoğan nerede oy kullanacak? Kemal Kılıçdaroğlu nerede oy kullanacak? Sinan Ogan Nerede oy kullanacak? Muharrem İnce Nerede oy kullanacak?

Türkiye'de oy verme işlemi başladı. Peki Cumhurbaşkanı adayları oylarını nerede kullanacaklar. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi saat 08:00 itibari ile oy verme işlemi başladı. Merak edilen konu ise Cumhurbaşkanı Adaylarının nerde oy kullanacağı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da oyunu kullanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği için oy kullanma işlemini İstanbul'da gerçekleştirecek.Recep Tayyip Erdoğan,Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde oyunu İstanbul Üsküdar'daki Saffet Çebi İlkokulu'nda kullanacak.

Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da oy verme işlemini gerçekleştirecek.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı ve 28 Dönem Milletvekili Seçimi'nde oy verme işlemini Ankara'da gerçekleştirecek. Kemal Kılıçdaroğlu daha önceki seçimlerde olduğu gibi oyunu Ankara Çukurambar'daki Arjantin İlkokulu'nda verecek. 12:30 civarı oy verme işlemini yapması bekleniyor.

Sinan Oğan Ankara'da oyunu kullanacak

Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ise Ankara'da Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi'nde oy kullanacak.

Adaylıktan çekilen Muharrem İnce Ankara'da oyunu kullanacak.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, oyunu Ankara'da kullanacak. İnce, Yaşamkent Şener Çakmak Anadolu Lisesi'nde sandık başına gidecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri