Mansur Yavaş Manisa'da!

Millet ittifakı mitingi kapsamında Mansur Yavaş ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile halka seslendi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur Yavaş bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte Manisa'da halk ile buluştu. Seçime 1 hafta kala çok hızlı bir kampanya üreten Millet ittifakı bileşenleri. Günde 3 şehirde mitingler düzenliyor.

Mansur Yavaş: Onlar gibi olmayacağız!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş Manisa'da yaptığı açıklamalarında,

"İktidar yöneticilerinin çoğu 20 yıl önce neredeydi, şimdi nasıl yaşıyorlar? Aynı yaşantı vatandaşta var mı? Hep bana hep bana diye diye memleket bitiyor! Milleti ahlaksız görüp ahlaksızlık taslamaya başladılar. Bir de ahlak dersi veriyorlar." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Mansur Yavaş: Siyaset dilini değiştireceğiz!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş mitinge eşi Nursen Yavaş ile birlikte mitinge katıldı. Mansur Yavaş siyasette dilin değişmesi gerektiğini söyledi. Açıklamalarının devamında Yavaş,

"Toplumun yüzde 55'ini 60'ını terörist yapmayı nasıl başardınız? Hiçbir sözü kabul etmiyoruz ama aynı sözlerle hitap etmiyoruz. 'Rakibinize benzerseniz kaybedersiniz.' Onlar gibi olmayacağız! Okullar, camiler siyasete alet edildi. Cenneti vaat ediyoruz dediler, hepimize cehennemi yaşatıyorlar. İktidar yöneticilerinin çoğu 20 yıl önce neredeydi, şimdi nasıl yaşıyorlar? Aynı yaşantı vatandaşta var mı? Siz bu dünya malına esir olmuşsunuz; bu dünyayı da öbür dünyayı da kaybetmişsiniz. Servetinizi inandığınız dava için kullansaydınız bugün bu kadar fakirlik olmazdı!" dedi. Mansur Yavaş Manisa halkının büyük ilgisi ile karşılandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri