Millet İttifakı bugün tam kadro bugün İstanbul'da!

Millet İttifak'ı İstanbul'da düzenlenecek mitingin saatini açıkladı. Saat 17.00'da başlayacak Millet İttifakı'nın bütün Genel Başkanları ve Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu katılacak.

Millet İttifakı'nın özellikle beklenen ve çok kalabalık olması planlanan İstanbul Mitingi bugün saat 17.00'da gerçekleşecek. İstanbul Maltepe'de gerçekleşecek mitingde Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı bütün parti Genel Başkanları ve Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu katılacak. Millet ittifakı tam kadro.

Saat 17'de başlayacak mitinge Millet İttifak'ının bütün bileşenleri ile orada olacak. 5 siyasi parti Genel Başkanı, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu da mitingde konuşma yapacak. Seçime az bir süre kala vatandaş ile buluşacak olan Millet İttifak'ı söylemleri ile yumuşak bir geçiş süreci istiyor. Ekonomik sorunların üstesinden geleceğini belirten Kemal Kılıçdaroğlu 300 Milyar dolar temiz para getireceğini ve 5'li çete olarak adlandırdığı firmalardan halkın parasını geri alacağını söylemişti.

İzmir mitinginde büyük ilgi gören Kemal Kılıçdaroğlu'na İstanbul'da da büyük ilgi görmesi bekleniyor. Vatandaşlar ile buluşacak olan Cumhurbaşkanı Adayı için İstanbul'da rekor bir katılım bekleniyor. Maltepe meydanında yapılacak mitingde vatandaşların ilgisinin yüksek olacağı söyleniyor.

Kapalı Olacak Yollar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce, Maltepe Etkinlik Alanı'nda yapılacak mitingle ilgili trafik yönünden alınan emniyet tedbirleri kapsamında, sabah 06.00'dan itibaren Maltepe'de trafiğe kapatılacak yollar şu şekilde sıralandı:

"Turgut Özal Bulvarı (Maltepe – Kartal Sahil Yolu) (Küçükyalı Maltepe Evlendirme Dairesi önü ile Kartal Çanakkale Caddesi Kavşağı arasında kalan kısım) ve bu caddeye çıkan tüm sokaklar." Kapatılan yollara alternatif olarak kullanılacak güzergahlar ise D-100 karayolu ve Kemeraltı Caddesi. Bu güzargahların miting için trafiğe kapalı olacağı açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri