POMEM, MSÜ, PMYO, ASEM hazırlık kursları ne zaman başlayacak?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından POMEM, MSÜ, PMYO, ASEM parkur sınavlarına hazırlanan kişiler için parkur kurslarının başlatılacağı duyurusu yapıldı.

Bekçilik Sınavı, Jandarma, Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) ve Astsubay Eğitim Merkezi (ASEM), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM), Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavlarına hazırlanan kişiler için Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından parkur kursları başlatılacak.

Kadın ve Aile Hizmetleri ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığınca düzenlenen fiziki yeterlilik parkuru hazırlık kursları uzmanlar eşliğinde gerçekleştirilecek.

ANKARA PAKUR HAZIRLIK KURSLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Parkur sınavını geçmek isteyen öğrencilerin düzenli çalışmalarına bir destekte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından POMEM, MSÜ, PMYO, ASEM parkur sınavlarına hazırlanan kişiler için parkur kurslarının başlatılacağı duyurusu yapıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi internet sitesi üzerinden 24-28 Nisan 2023 tarihleri arasında başvuruların başlayacağı duyurulurken parkur hazırlık kurslarının ise 8 Mayıs 2023 tarihinde başlayacağı belirtildi.

PARKUR HAZIRLIK KURSLARI BAŞVURU

8 Mayıs tarihinde başlatılacak olan kursların Atatürk Kapalı Spor ve Sergi Sarayı ile Sincan Aile Yaşam Merkezlerinde düzenleneceği açıklandı. Sınava girecek olan adaylar parkur kurslarında da gruplar şeklinde çalışırken dayanıklılık, kuvvet, çeviklik-çabukluk, esneklik ve denge-koordinasyon alanlarında sınavlara hazırlanacaklar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri