Seçime adım adım müjde bombardımanı devam ediyor! Adalet Bakanlığı 22 bin 120 personel alımı yapılacak

Adalet Bakanlığı personel alımı hakkında bilgilendirme yapan Bakan Bozdağ 18 bin 500 olarak açıklanan yeni personel alımı sayısının 22 bin 120'ye çıkarıldığını belirterek müjdeyi paylaştı.

Geçtiğimiz gün katıldığı canlı yayında önemli açıklamalar yapan Adalet Bakanı Bozdağ yapılacak yeni personel alımı ile ilgili önemli detaylar verdi. Adalet Bakanlığı personel alımı hakkında bilgilendirme yapan Bakan Bozdağ 18 bin 500 olarak açıklanan yeni personel alımı sayısının 22 bin 120'ye çıkarıldığını belirterek müjdeyi paylaştı.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Şanlıurfa'dan AK Parti milletvekili adayı olarak gösterilen Bozdağ canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Söz konusu Anayasa'dan bahseden Bakan Bozdağ Anayasa'nın darbe için olduğunu ve millet için olmadığını belirtirken "423 yamalı bir anayasayla biz karşı karşıyayız." dedi. Ayrıca yeni bir Anayasa yapılması gerektiğini de dile getirdi. Daha önce 18 bin 500 olarak açıklanan personel alım sayısı ile ilgili bu sayısının güncellendiğini belirten Bakan Bozdağ "Şu anda 22 bin 120 personel alımı için yazımızı Cumhurbaşkanlığına gönderdik. Önümüzdeki hafta hangi ilde, hangi branşta kaç kişi alacağımızın ilanını yapacağız. 22 bin 120 personel alımı için ilana çıkacağız." dedi.

ADALET BAKANLIĞI SON DAKİKA

Henüz alımlara dair tam anlamı ile net bir bilgi bulunmazken Adalet Bakanlığı personel alımıyla ilgili detayların çok yakında duyurulması bekleniyor. Özellikle de personel sayısının artmasının ardından detaylar daha fazla araştırılmaya başlandı.

Önümüzdeki günlerde başlayacak olan başvuruları yakından takip etmek için haber bildirimlerini açmayı unutmayınız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri