Seçime kaç gün kaldı? Cumhurbaşkanlığı seçimi geri sayım

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesi Yüksek Seçim Kurulu tarafından seçim takvimi belli olurken seçime girecek partiler, ittifaklar da belirlenmiş durumda.

Türkiye'de yaşayan milyonlarca seçmenin sandığa giderek oy kullanacağı 14 Mayıs tarihine sayılı günler kaldı. Milyonlarca seçmen 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine geri sayıma başlarken vatandaşlar her gün seçime kaç gün kaldığını araştırmaya devam ediyor. Peki seçime kaç gün kaldı? 14 Mayıs seçimlerine kaç gün kaldı?

SEÇİME KAÇ GÜN KALDI?

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesi Yüksek Seçim Kurulu tarafından seçim takvimi belli olurken seçime girecek partiler, ittifaklar da belirlenmiş durumda. Tüm siyasi partiler tarafından seçim hazırlıkları devam ederken seçmenler seçime kaç gün kaldığını merak ediyor.

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi milyonlarca seçmen sandığa gideceği tarih için geri sayıma başladı. Yüksek Seçim Kurulu tarafından hazırlanan seçim takvimi ile birlikte seçimlerin hangi tarihte yapılacağının belirlenmesinin ardından vatandaşlar büyük güne geri sayıma başladı.

SEÇİM NE ZAMAN YAPILACAK?

Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen takvim doğrultusunda seçim 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak. 17 Nisan 2023 tarihi itibariyle bugünden itibaren 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimine sadece 27 gün kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri