Siyasilerin bayram programları açıklandı

Ramazan ayının sona ermesi ve Ramazan Bayramı'na erişilmesi ile birlikte vatandaşlar siyasi liderlerin bayram programlarını merak etmeye başladı. Yapılan açıklamalarla liderlerin bayram programları öğrenildi.

Siyasilerin bayram programları açıklandı - Türkiye, Ramazan Bayramı'nı idrak edecek. Ülkemizde resmi tatil olarak kutlanan Ramazan Bayramı'nda milyonlarca vatandaş tatil programını yaptı. Siyasi liderlerinde bayramı nerede geçirecekleri belli oldu.

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimler için hazırlıklarını sürdüren siyasi liderler bayramda çalışmalarına devam edecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile diğer liderlerin Ramazan Bayramı programı belli oldu.

SİYASİ LİDERLERİN BAYRAM PROGRAMLARI NEDİR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ramazan Bayramı'nı İstanbul'da karşılayacağı öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayramın 2’nci günü Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde depremzedeler için yapılan ilk köy evlerinin teslim törenine katılacak ve bayramın son günü İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına katılarak Sakarya'ya geçecek.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bayramın ilk günü deprem bölgesinde olacak ve Adıyaman'da depremzedelerle bir araya gelecek. Kılıçdaroğlu, bayramın 2’nci günü İstanbul'da 3’üncü gün ise Ankara'da düzenlenecek 23 Nisan programına katılacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ramazan Bayramı'nın ilk günü Malatya ve Hatay'da depremzedelerle bir araya gelecek. Akşener’in bayramın 2’nci ve 3’üncü günlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Kırıkkale, Yozgat, Konya ve Karaman'ı ziyaret etmesi bekleniyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayramı Ankara'da geçirecek.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bayramın ilk günü Diyarbakır'da, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde depremzede vatandaşlarla buluşacak.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bayramda Ankara'da olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri