Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Cumhurbaşkanı adaylarını açıkladı!

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ümit Özdağ ATA İttifakı olarak Cumhurbaşkanı adayının Sinan Oğan olacağını duyurdu.

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik siyasi isimlerin hazırlıkları devam ederken Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu olarak ilan edilmişti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik sürecin en başından bu yana Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı Cumhurbaşkanı adayı olarak desteklediğini dile getiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Mansur Yavaş'tan istediği yanıtı alamamıştı.

Ümit Özdağ Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adayı olmasını isterken Mansur Yavaş Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını desteklemişti. Mansur Yavaş'tan istediği yanıtı alamayan Ümit Özdağ Sinan Oğan'a yöneldi.

SİNAN OĞAN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLDU!

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ümit Özdağ ATA İttifakı olarak Cumhurbaşkanı adayının Sinan Oğan olacağını duyurdu. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlere kısa süre kala Ümit Özdağ bir sürpriz ismi açıkladı. 5 Partiden oluşan ATA İttifakının Cumhurbaşkanı adayını sosyal medya hesabından duyurdu.

Ümit Özdağ 5 partiden oluşan ATA İttifakının Cumhurbaşkanı adayının Sinan Oğan olduğunu duyururken sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada imza törenin saat 14:00'da düzenleneceğini belirtti. Sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada ise şu ifadelere yer verdi;

"Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "ATA ittifakı imza töreni ve ATA ittifakının cumhurbaşkanı adayı Sayın Sinan Oğan'ın adaylığının açıklanması için düzenlediğimiz tören saat 14.00'de Zafer Partisi Genel Merkezinde gerçekleştirilecek. Türk Milleti 1921 Anayasasını savunan 2 ittifak karşısında çaresiz değildir. Artık ATA İttifakı var"

ATA İttifakı ise Zafer Partisi öncülüğünde Adalet Partisi, Doğru Parti, Türkiye İttifakı Partisi ve Ülkem Partisi'nden oluştuğu konuşuluyor.

ankarabulteni.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri