Ankaragücü Mamak Basketbol takımı evinde Balıkesir BŞB'yi mağlup etti!

Ankara Mamak spor salonunda oynanan oynanan Türkiye basketbol 1. Lig müsabakasında Ankaragücü Mamak Basketbol rakibi Balıkesir BŞB'yi 79-78 mağlup etti.

Mislicom Basketbol Ligi 28. Hafta müsabakasında Ankaragücü Mamak Basketbol evinde Balıkesir BŞB'yi konuk etti. Play-off iddiasını devam ettirmek isteyen Ankaragücü Mamak Basketbol evinde son anları heyecana sahne olan mücadeleyi 79-78'lik skorla mağlup etti.

Maça hızlı başlayan Ankara temsilcisi ilk çeyrekte bulduğu üst üste skorlar ile 24-15'lik skorla ilk çeyreği kazandı. İkinci çeyrek de oyunu dengeleyen Balıkesir BŞB farkı kapatamadı ve ilk yarı 46-37'lik Ankaragücü Mamak Spor'un üstünlüğü ile sona erdi. Üçüncü çeyreğe de iyi başlayan Balıkesir temsilcisi farkı kapatmaya çalışsa da son çeyreğe 64-57 geride girdi. Son çeyreği büyük heyecana sahne olan maçta Balıkesir temsilcisi bulduğu sayılar ile skoru eşitledi. Maçın son anlarına girilirken farkı 6 ya çıkaran Balıkesir BŞB maçın sonunda bekleneni veremedi. İyi savunma ve iyi kücum tercihleri ile Ankaragücü Mamak Basketbol son saniyelerde bulduğu üçlük ile 79-78'lik skor ile maçı kazandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri